Meteen naar de inhoud

Foto’s

Verzoeken tot verwijdering van foto’s

Ben jij van mening dat een specifieke foto in het fotoalbum niet gewenst is mail dan de webmaster op om verwijdering van de specifieke foto te overleggen. Geef in je mail alstjeblieft aan om welk album en welk fotonummer het gaat.

Missende foto’s

Mis je een foto? Dan was de foto waarschijnlijk te wazig, te overbelicht, zijn er mensen of objecten niet goed in beeld gekomen, etc. Foto’s die van te slechte kwaliteit zijn worden er uit gefilterd, maar wel in het archiefmateriaal enige tijd bewaard. Wil je de vermoedelijk verwijderde foto alsnog hebben kun je ook mailen naar en dan proberen wij je te helpen de foto te vinden en op te sturen.

Originele foto’s verkrijgen

En mocht je foto’s graag op canvas willen laten drukken, zelf willen bewerken, thuis uitprinten, etc. zonder ons logo er op en op groter formaat? Of wil je een foto gebruiken voor in een krant of andere media? Ook dan kun je ons mailen op voor een kostenloze kopie op origineel formaat. Vermeld dan aub om welk album en welk fotonummer het gaat. Tot en met 2017 hebben de meeste foto’s afmetingen van 1600 x 1200 pixels en een resolutie van 180 dpi. Vanaf 2018 is dit 1920 x 1080 en een resolutie van 180 dpi.

De vaste huisfotograaf van Stichting Aigenwies is Jeroen Maathuis. Als webmaster onderhoud hij ook de website. Af en toe wordt hij bijgestaan door andere fotografen. In 2023 werd hij hij het hele toernooi en tijdens beide feesten bijgestaan door fotograaf Claudia Hop. Onderstaand overzicht van 2023 bevat naast fotoalbums van de foto’s van Jeroen ook fotoalbums van de foto’s van Claudia.

Ma Flodder zou hebben gezegd “Leuk zo’n feestje, maar het geeft altijd zo’n rommel hè?”. En die rommel moet ook weer opgeruimd worden. Gelukkig hebben wij vele vrijwilligers die daar aan meehelpen om alles er weer spik en span uit te laten zien. We laten het sportveld van Hellum zo netjes mogelijk achter. Een kleine impressie van de opruimwerkzaamheden is te vinden in dit album.

Fotograaf: Jeroen Maathuis

Na het succes van vorig jaar hebben wij TOF! Partyband ook dit jaar uitgenodigd om op ons podium de beste hits van toen en nu te spelen. Het dak ging er weer af. Of nouja… Figuurlijk dan. Supergezellig! En ook Jannes zong zijn hits. Dit jaar zat ons tent zelfs echt vol. Er mochten dus niet nog meer mensen naar binnen. Wat een drukte en gezelligheid!

Fotograaf: Claudia Hop

Beregezellig was het met de TOF! Partyband & Jannes. Hoe gezellig dat is in foto’s? Zie het resultaat in dit fotoalbum!

Fotograaf: Jeroen Maathuis

Een beetje warm was het met zo’n 27 graden wel, maar het bleef droog tijdens de finaledag van het 23e recreatief volleybaltoernooi. Hoe de strijd verliep kun je terug zien in dit album van fotograaf Claudia.

Lees hier het verslag en de scores van de wedstrijden op de finaledag: [UPDATE 2] 23e recreatief volleybaltoernooi in zomerse sferen eindigt met nieuwe naam als winnaar

Fotograaf: Claudia Hop

Er werd weer hard gestreden om de wisselbokaal en de andere bekers die er te winnen vielen. De strijd zie je terug in dit fotoalbum.

Lees hier het verslag en de scores van de wedstrijden op de finaledag: [UPDATE 2] 23e recreatief volleybaltoernooi in zomerse sferen eindigt met nieuwe naam als winnaar

Fotograaf: Jeroen Maathuis

Heerlijk dansen op de beats van DJ Raúl tijdens de Summer Party in onze feesttent aansluitend op de voorrondes van het 23e recreatief volleybaltoernooi. Zie jij jezelf terug op de foto’s?

Fotograaf: Claudia Hop

Na het succes van vorig jaar sloot was het wederom DJ Raúl die de voorrondes afsloot met de Summer Party in de feesttent. Het was opnieuw een gezellig en druk feest!

Fotograaf: Jeroen Maathuis

Dit jaar liep op ons volleybalterrein voor het eerst een tweede fotograaf rond: Claudia Hop. Daar waar fotograaf / webmaster Jeroen Maathuis druk bezig was met de scores op de website en het scorebord bij te werken werkte fotograaf Claudia hard door om alle sportiviteit en teams vast te leggen op foto’s.

Fotograaf: Claudia Hop

Na Corona is ons recreatief volleybaltoernooi op volle toeren teruggekomen. Iedereen heeft zich dit jaar weer massaal aangemeld om mee te mogen doen met ons toernooi. Dit jaar ging het zelfs zo snel dat op 1 mei alle 50 plekken al vergeven waren! En dit terwijl onze inschrijftermijn van 1 april t/m 15 mei loopt. Uiteindelijk hebben we 3 reserveteams mogen noteren.

Tijdens de volleybalwedstrijden in de voorrondes was het prima weer met slechts af en toe een heel klein buitje. Er werd druk gestreden om een plekje in de 1e divisie op jacht naar de wisselbokaal. In dit fotoalbum een inkijkje hoe de voorrondes verliepen.

Fotograaf: Jeroen Maathuis

Een groots volleybaltoernooi met 2 feestavonden begint met het voorbereiden: een tent wordt opgetuigd, de kassawagen wordt op zijn plek gereden, volleybalvelden wordt uitgetekend en opgezet, elektra wordt aangelegd, ICT wordt ingericht, wedstrijdbriefjes worden geschreven, enzovoorts, enzovoorts. Een hoop werk dus. Niet alle voorbereidingen zijn gefotografeerd, maar dit album geeft een klein inkijkje in de voorbereidingen voor het 23e recreatief volleybaltoernooi.

Fotograaf: Jeroen maathuis

Klik hier onder op de paginanavigatie voor oudere foto’s.

Pagina's: 1 2 3