Op deze pagina vind je koppelingen naar fotoalbums over Stichting Aigenwies en het volleybaltoernooi.

Verzoeken tot verwijdering van foto’s

Ben jij van mening dat een specifieke foto in het fotoalbum niet gewenst is mail dan de webmaster op om verwijdering van de specifieke foto te overleggen. Geef in je mail alstjeblieft aan om welk album en welk fotonummer het gaat.

Missende foto’s

Mis je een foto? Dan was de foto waarschijnlijk te wazig, te overbelicht, zijn er mensen of objecten niet goed in beeld gekomen, etc. Foto’s die van te slechte kwaliteit zijn worden er uit gefilterd, maar wel in het archiefmateriaal enige tijd bewaard. Wil je de vermoedelijk verwijderde foto alsnog hebben kun je ook mailen naar en dan proberen wij je te helpen de foto te vinden en op te sturen.

Originele foto’s verkrijgen

En mocht je foto’s graag op canvas willen laten drukken, zelf willen bewerken, thuis uitprinten, etc. zonder ons logo er op en op groter formaat? Of wil je een foto gebruiken voor in een krant of andere media? Ook dan kun je ons mailen op voor een kostenloze kopie op origineel formaat. Vermeld dan aub om welk album en welk fotonummer het gaat. Tot en met 2017 hebben de meeste foto’s afmetingen van 1600 x 1200 pixels en een resolutie van 180 dpi. Vanaf 2018 is dit 1920 x 1080 en een resolutie van 180 dpi.

En na elk mooi evenement komt ook wat minder moois: het opruimen. Gelukkig hebben wij vele vrijwilligers die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken om de tent weer leeg te ruimen. Dit gebeurde op zondag 7 juli 2019. Op maandagmiddag 8 juli 2019 werd de tent afgebroken. Van dit laatste zijn geen foto’s gemaakt.

Het dak ging er af tijdens de Regio FM drive-in show met DJ Denniz! Dj Denniz mixte de lekkerste hits in elkaar over. Het bleef erg gezellig tot in de late uurtjes.

Op zaterdag 6 juli 2019 werd er om 12:30 uur gestart met de finalerondes van het 21e recreatief volleybaltoernooi. Er werd flink gestreden om de bekers en wisselbokaal. Maarrrr… Er kan er maar 1 de winnaar zijn.

Aansluitend op de voorrondes van het 21e recreatief volleybaltoernooi was de Summer Party met DJ Steven. Het dak ging er af en er werd volop gedanst en gefeest.

Op vrijdag 5 juli 2019 om 18:30 uur was de start van de voorrondes van het 21e recreatief volleybaltoernooi. Jan Wolf opende het toernooi. Hierbij heeft het team “In Kees of emergency” eenm teddybeer gewonnen voor de origineelste teamnaam. Verder hebben wij omroeper Henk in het zonnetje gezet die al 20 jaar omroeper is op onze volleybaltoernooi.

Tenten bouwen. Daar zijn de jongens van Steenge uit Odoorn goed in. En enkele van onze vrijwilligers helpen hen daar bij. En als de tent eenmaal staat moet die ingericht worden. En ook daar voor steken vele vrijwilligers hun handen uit de mouwen.

Er zijn nog meer foto’s op onze oude website op https://toernooi.aigenwies.nl/?p=70.