Meteen naar de inhoud

Foto’s

TOF! Partyband wist er een waar feest van te maken in onze feesttent op het sportveld in Hellum! Ze speelden oude bekende nummers, maar vooral veel nieuwe uptempo nummers live met hun muziekinstrumenten en prachtige stemmen. De sfeer zat er goed in! René Becker maakte de avond af met zijn geweldige optreden! Check of je op de foto staat in dit fotoalbum!

Zaterdag werd er hard gestreden om die prachtige wisselbokaal. Hoe die strijd verliep zie je in dit fotoalbum.

Om de voorrondes van het volleybaltoernooi even lekker af te sluiten was er weer als vanouds de Summer Party. Met deze niemand minder dan DJ Raúl! Dat werd een enorm gezellig en drukbezocht feest! Vind jij jezelf terug op 1 van de foto’s in dit fotoalbum?

Na 2 jaar van afwezigheid dankzij Corona-maatregelen was het op vrijdag 8 juli 2022 om 18:30 uur dan eindelijk tijd voor de start van het 22e recreatief volleybaltoernooi! Iedereen was erg blij om weer met zijn allen te kunnen volleyballen. We hadden er goed weer bij. Het was niet te warm of te koud en de zon kwam af en toe tussen de lichte bewolking door. In dit fotoalbum een overzicht van de voorrondes.

Voordat er een recreatief volleybaltoernooi kan worden gehouden moet er ene hoop voorbereid worden. Zo moet er een tent worden opgezet, moet er electra in de tent worden aangelegd, licht- en geluidsapparatuur moet worden geplaats, de bar moet worden geplaatst, een kassawagen moet worden geplaatst, velden moeten met kalk worden getekend, netten moeten worden gespannen, enzovoorts. Kortom: veel voorbereidingen dus. Dit fotoalbum geeft daar een overzicht van.

Klik hier onder op de paginanavigatie voor oudere foto’s.

Pagina's: 1 2 3