Poster feestavonden 2022
18:30 uurVoorrondes volleybaltoernooi
Aansl.Summer Party
DJ Raúl
Toegang gratis!
12:30Finales volleybaltoernooi
21:00TOF! Partyband
René Becker

Toegang gratis!

DJ Raúl

DJ Raúl
DJ Raúl. Bron: Facebook / DJ Raúl

In het hoge noorden geen onbekende naam, DJ Raúl. Raúl is een allround DJ die weet hoe je een feest op gang krijgt. Van bescheiden feestjes, bedrijfsfeesten tot grote feesten, DJ Raúl zorgt voor de muziek en de juiste sfeer.

Raúl is een van de vaste gezichten bij La Luna Winschoten, draaide in feestcafé Shooters Groningen en staat standaard op de line-up van Schanspop in Siddeburen. Met aardig wat geslaagde feesten achter zijn naam weet DJ Raúl als geen ander hoe hij een onvergetelijke avond moet bezorgen. Met genoeg ervaring in huis en een gigantisch muzikaal arsenaal doet hij wat een goede feest-DJ moet doen: draaien wat de mensen willen!

Bron tekst: 050 Agency
Meer info: https://www.facebook.com/djrauldevries

TOF! Partyband

TOF! Partyband
TOF! Partyband. Bron: Easy Bookings

De tent op z’n kop met allround repertoire. TOF! is regelmatig te zien op de grotere evenementen door het hele land. Met een setlist variërend van top 40, feest, dance, nineties, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hedendaagse hits komt er van alles voorbij. Als je éénmaal bij TOF! bent geweest weet je: deze band weet alles van feesten!

Bron tekst: Easy Bookings
Meer info: https://www.facebook.com/tofpartyband

René Becker

René Becker
René Becker. Bron: Website René Becker

‘Jij bent een wonder’, ‘Eén en al Gezelligheid’ en natuurlijk ‘Als een Komeet’ komen geregeld voor in de playlisten van de regionale radiozenders en piratenstations. Ze hebben hem inmiddels in de armen gesloten. Het heeft hem gebracht van bruiloft tot kroeg, van megapiratenfeest tot stadion. Zijn fans zijn het eensgezind: ‘René Becker verdient het gewoon om genoemd te worden bij de beste artiesten.

Het repertoire van René Becker bestaat voornamelijk uit eigen Nederlandstalige liedjes, waarmee hij menig zaal/ feesttent ‘op de kop’ krijgt. Hij heeft inmiddels 2 albums uitgebracht en heeft anno nu evenveel singles op zijn naam dan dat hij zelf jong is.

Bron tekst: René Becker
Meer info: https://www.renebecker.nl