Meteen naar de inhoud

Programma 2023

Poster weekprogramma 2023

Vrijdag 14 juli

18:30 uurVoorrondes volleybaltoernooi
Aansl.Summer Party
Met DJ Raúl
Toegang gratis!

Zaterdag 15 juli

12:15 uurFinaledag volleybaltoernooi
21:00 uurTOF! Partyband
Jannes

Toegang gratis!

DJ Raúl

DJ Raúl achter de DJ-tafel tijdens de Summer Party 2022
DJ Raúl achter de DJ-tafel tijdens de Summer Party 2022. Foto: Jeroen Maathuis

In het hoge noorden geen onbekende naam, DJ Raúl. Raúl is een allround DJ die weet hoe je een feest op gang krijgt. Van bescheiden feestjes, bedrijfsfeesten tot grote feesten, DJ Raúl zorgt voor de muziek en de juiste sfeer.

Raúl is een van de vaste gezichten bij La Luna Winschoten, draaide in feestcafé Shooters Groningen en staat standaard op de line-up van Schanspop in Siddeburen. Met aardig wat geslaagde feesten achter zijn naam weet DJ Raúl als geen ander hoe hij een onvergetelijke avond moet bezorgen. Met genoeg ervaring in huis en een gigantisch muzikaal arsenaal doet hij wat een goede feest-DJ moet doen: draaien wat de mensen willen!

Vorig jaar zorgde DJ Raúl voor een knallend feest tijdens onze Summer Party. Het was één groot feest! En daarom is hij er dit jaar weer bij op vrijdagavond 14 juli aansluitend op de voorrondes van het 23e recreatief volleybaltoernooi (plm. 22:00 uur)! En de toegang is helemaal gratis!

Bron tekst: 050 Agency
Meer info: https://www.facebook.com/djrauldevries

TOF! Partyband

TOF! Partyband tijdens de afsluitende feestavond van het recreatief volleybaltoernooi in 2022
TOF! Partyband tijdens de afsluitende feestavond van het recreatief volleybaltoernooi in 2022. Foto: Jeroen Maathuis

De tent op z’n kop met allround repertoire. TOF! is regelmatig te zien op de grotere evenementen door het hele land. Met een setlist variërend van top 40, feest, dance, nineties, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hedendaagse hits komt er van alles voorbij. Als je éénmaal bij TOF! bent geweest weet je: deze band weet alles van feesten!

Vorig jaar was TOF! Partyband voor het eerst bij ons. De gezelligheid en goede muziek die ze meebrachten heeft ons doen besluiten dat ze er dit jaar gewoon opnieuw bij zijn! Opnieuw zal op zaterdag 15 juli 2023 vanaf 21:00 uur het dak er af gaan met deze beregezellige en beregoeie band! En het mooie is dat de toegang tot de feesttent deze avond helemaal gratis is!

Bron tekst: Easy Bookings
Meer info: https://www.facebook.com/tofpartyband

Jannes

Jannes is niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit en al jaren één van de grootste volkszangers wie ons land kent. Hij word ook wel de koning van de piratenmuziek genoemd. Al jaren genieten zijn ontelbare fans van zijn Nederlandstalige hits en is hij na al die jaren nog steeds een veel geboekte artiest. 

In 1973 werd hij geboren op het woonwagenkamp in Emmen, al snel is hij aangestoken met het muziekvirus. En als we Jannes moeten geloven is het einde nog lang niet in zicht. Zelf is hij erg nuchter gebleven ondanks zijn grote successen. “Ik wil gewoon mijn fans steeds weer van nieuwe liedjes laten genieten” aldus Jannes zelf. 

Zo’n rasechte volkszanger als Jannes kan natuurlijk niet ontbreken in onze line-up en daarom zie je hem zaterdagavond 15 juli 2023 bij ons in de feesttent! De toegang tot de feesttent is helemaal gratis!

Bron tekst: Viking Entertainment Group
Meer info: https://www.jannesonline.nl