Meteen naar de inhoud

Programma 2024

Poster weekprogramma 2024

Vrijdag 12 juli

18:30 uurVoorrondes volleybaltoernooi
Aansl.Summer Party
Met DJ Raúl
Toegang gratis!
VOL = VOL!

Zaterdag 13 juli

12:15 uurFinaledag volleybaltoernooi
21:00 uurTOF! Partyband
Marloez Atemlos

Genau wie Helene Fischer
Toegang gratis!
VOL = VOL!

DJ Raúl

DJ Raúl achter de DJ-tafel tijdens de Summer Party 2022
DJ Raúl achter de DJ-tafel tijdens de Summer Party 2022. Foto: Jeroen Maathuis

In het hoge noorden geen onbekende naam, DJ Raúl. Raúl is een allround DJ die weet hoe je een feest op gang krijgt. Van bescheiden feestjes, bedrijfsfeesten tot grote feesten, DJ Raúl zorgt voor de muziek en de juiste sfeer.

Raúl is een van de vaste gezichten bij La Luna Winschoten, draaide in feestcafé Shooters Groningen, heeft op Hullabaloo gestaan en staat standaard op de line-up van Schanspop in Siddeburen. Met aardig wat geslaagde feesten achter zijn naam weet DJ Raúl als geen ander hoe hij een onvergetelijke avond moet bezorgen. Met genoeg ervaring in huis en een gigantisch muzikaal arsenaal doet hij wat een goede feest-DJ moet doen: draaien wat de mensen willen!

Ook op onze Summer Party is DJ Raúl inmiddels een vast gezicht. En elk jaar maakt hij er weer een groot feest van! Dit jaar is hij er weer bij op vrijdagavond 12 juli aansluitend op de voorrondes van het 24e recreatief volleybaltoernooi (plm. 22:00 uur)! En de toegang is helemaal gratis! VOL = VOL!

Bron tekst: DJ Raúl bookings
Meer info: https://www.info-bookingsdjraul.nl/

TOF! Partyband

TOF! Partyband
Bron: TOF! Partyband

De tent op z’n kop met allround repertoire. TOF! is regelmatig te zien op de grotere evenementen door het hele land. Met een setlist variërend van top 40, feest, dance, nineties, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hedendaagse hits komt er van alles voorbij. TOF! speelt zijn repertoire in een hoog tempo zonder te lange stiltes vloeit het ene nummer over in het andere, waardoor iedereen blijft dansen. Als je éénmaal bij TOF! bent geweest weet je: deze band weet alles van feesten!

TOF! Partyband speelde tent de afgelopen 2 jaren bij ons plat en bleven dus een groot succes. Een goede reden dus om deze energieke band gewoon weer uit te nodigen! Op zaterdag 13 juli 2024 vanaf 21:00 uur gaat het dak er gewoon wéér af met deze beregezellige en beregoeie band! En het mooie is dat de toegang tot de feesttent deze avond helemaal gratis is! Maar let op: VOL = VOL!

Bron tekst: Easy Bookings
Meer info: https://www.facebook.com/tofpartyband

Marloez Atemlos – Genau wie Helene Fischer

Ze heeft een gouden stem, is bloedmooi en zingt Duitse hits uit de afgelopen tientallen jaren; Marloez Atemlos zorgt voor een feest van herkenning. Maar dan wel op haar eigen eigen manier; een mix tussen schlager, pop en dance. Modern, stijlvol en uptempo.

Even voor de duidelijkheid, op basis van haar artiestennaam zou je kunnen denken dat Marloez Atemlos een Helene Fischer-tribute brengt. Maar nee het is meer dan dat. Verwacht bekende melodieën, die in hoog tempo, al dan niet in mash-up- of medleyvorm op het publiek worden afgevuurd. Van ‘Ich bin wie du’ van Marianne Rosenberg tot ‘99 Luftballons’ van Nena tot ‘Die immer lacht’ van Stereoact.

Met Marloez Atemlos wordt het feest bij ons in de feesttent dus helemaal compleet! Zaterdagavond 13 juli 2024 bij ons in de feesttent! De toegang is gratis! Maar let op: VOL = VOL!

Bron tekst: Marloez Atemlos website
Meer info: https://marloez-atemlos.nl/