Meteen naar de inhoud

Locatie

Adres

Het volleybaltoernooi vindt plaats op het sportveld achter de kerk van Hellum. De ingang naar het sportveld bevind zich ter hoogte van Enterij 3 te Hellum. Hier is géén parkeergelegenheid muv fietsen! Zie hieronder.

De locatie is niet moeilijk te vinden en anders wijzen mensen van de organisatie je de weg.

Als je per auto komt kunt je je navigatiesysteem of routeplanner het beste instellen op Hoofdweg 36 in Hellum. Naast Hoofdweg 36 bevind zich ons parkeerterrein op de westelijke kade van de Haansvaart.

Het Stichting Aigenwies logo geeft de locatie van het volleybaltoernooi weer.

Regels mbt parkeren auto’s en fietsen

Het sportveld beschikt niet over een eigen parkeergelegenheid. In verband met eventuele calamiteiten moet de openbare weg vrij gehouden worden. Daarom hebben wij de volgende regels opgesteld:

  • Het is niet toegestaan met je voertuig (óók fietsen) op de Kerkstraat, de Enterij en het Bovenpad te parkeren.
  • Er is op de westelijke kade van de Haansvaart een parkeerterrein ingericht. De ingang van het parkeerterrein bevind zich tussen Hoofdweg 36 en de brug over de Haansvaart te Hellum en wordt met borden aangegeven. Mensen van de organisatie wijzen je de weg.
  • Fietsen kunnen op het sportveld op de daarvoor aangewezen plekken gestald worden.
  • Parkeren geschiedt geheel voor eigen risico.

Plattegrond

Hier onder vind je een plattegrond van het Recreatief Volleybaltoernooi.
Klik op de gekleurde vlakken en lijnen om de betekenis er van te zien.

Plattegrond weergeven op een grotere kaart

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer kun je het Recreatief Volleybaltoernooi goed bereiken.

Buslijn 178 stopt bijna voor de deur. Overdag stopt de bus 2 keer per uur en in de avond 1 keer per uur. In het weekend rijd lijn 178 de hele dag slechts 1 keer per uur. Je dient uit te stappen bij de halte “Hoofdweg 42” in “Hellum”. Vanaf daar is het 250 meter lopen naar het sportveld van Hellum.

Reizigers vanuit Scharmer, Harkstede en Woudbloem reizen eerst met lijn 5 naar Groningen om daar bij het UMCG of op het Hoofdstation over te stappen op lijn 178. Tot en met plm. 18:00 uur kunnen zij op beide dagen op de heenreis ook gebruik maken van buurtbus 516 vanuit Harkstede. In dat geval dienen zij in Kolham over te stappen op lijn 178. Lijn 516 rijdt ’s avonds en op zondag niet. In lijn 516 koopt uw uw vervoersbewijs bij de chauffeur met een pinbetaling.

Lijn 178 waterstofbus bij halte P+R Euroborg/P3 Groningen
Lijn 178 waterstofbus bij halte P+R Euroborg/P3 Groningen.
Foto: OV Nieuws GD

Je kunt je reis plannen met de de 9292 reisplanner, maar je kunt ook rechtstreeks de dienstregelingen op de websites van de vervoerders bekijken: