Meteen naar de inhoud

Foto’s

En na elk mooi evenement komt ook wat minder moois: het opruimen. Gelukkig hebben wij vele vrijwilligers die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken om de tent weer leeg te ruimen. Dit gebeurde op zondag 7 juli 2019. Op maandagmiddag 8 juli 2019 werd de tent afgebroken. Van dit laatste zijn geen foto’s gemaakt.

Het dak ging er af tijdens de Regio FM drive-in show met DJ Denniz! Dj Denniz mixte de lekkerste hits in elkaar over. Het bleef erg gezellig tot in de late uurtjes.

Op zaterdag 6 juli 2019 werd er om 12:30 uur gestart met de finalerondes van het 21e recreatief volleybaltoernooi. Er werd flink gestreden om de bekers en wisselbokaal. Maarrrr… Er kan er maar 1 de winnaar zijn.

Aansluitend op de voorrondes van het 21e recreatief volleybaltoernooi was de Summer Party met DJ Steven. Het dak ging er af en er werd volop gedanst en gefeest.

Op vrijdag 5 juli 2019 om 18:30 uur was de start van de voorrondes van het 21e recreatief volleybaltoernooi. Jan Wolf opende het toernooi. Hierbij heeft het team “In Kees of emergency” een teddybeer gewonnen voor de origineelste teamnaam. Verder hebben wij omroeper Henk in het zonnetje gezet die al 20 jaar omroeper is op onze volleybaltoernooi.

Tenten bouwen. Daar zijn de jongens van Steenge uit Odoorn goed in. En enkele van onze vrijwilligers helpen hen daar bij. En als de tent eenmaal staat moet die ingericht worden. En ook daar voor steken vele vrijwilligers hun handen uit de mouwen.

Er zijn nog meer foto’s op onze oude website op https://toernooi.aigenwies.nl/?p=70.

Pagina's: 1 2 3