Meteen naar de inhoud

Voorzitter Jan Wolf: We hebben er weer zin!

Alle coaches krijgen enige tijd voordat het recreatief volleybaltoernooi begint altijd een programmaboekje. Hier staat nuttige informatie in zoals spelregels, instructies mbt parkeren, wedstrijdschema’s, etc. In dit boekje staat ook altijd een inleiding geschreven door de voorzitter van Stichting Aigenwies, Jan Wolf. Hier onder zijn schrijven.

Hellum juni 2022,

Beste mensen,

Eindelijk we mogen weer. Na twee jaar stil te hebben gezeten kwam dan eindelijk het bericht dat evenementen weer mochten. Ook wij konden dus weer plannen gaan maken voor het 22ste volleybaltoernooi. We hadden er weer zin in en zijn dan ook meteen om tafel gegaan. Vaak begonnen we na de zomer alweer plannen te maken voor het toernooi dat komen ging, maar omdat het vorig jaar na de zomer nog allemaal onzeker was, zijn we pas begin van dit jaar begonnen met de voorbereidingen. Er moest een hoop gebeuren in een korte tijd, maar het is ons gelukt.

Vanaf 1 april konden teams zich weer inschrijven en dat hebben we gemerkt! Binnen een paar dagen hadden zich al 16 teams aangemeld. Voor ons een signaal dat iedereen er weer zin in heeft. De inschrijvingen bleven komen en 15 mei, einde inschrijving, hadden zich 48 teams aangemeld. Net geen 50, maar een mooi resultaat wat garant staat voor weer een hoop gezelligheid en strijd.

Ook het sportveld heeft de nodige onderhoud gehad. Na twee jaar niet of nauwelijks te zijn gebruikt, was het veld er niet beter op geworden en toe aan een onderhoudsbeurt. Samen met de gemeente en Vereniging Dorpsbelangen Hellum, is het veld geëgaliseerd en opnieuw ingezaaid en kan er weer prima op worden gevolleybald.

Het toernooi begint op vrijdagavond 8 juli met de voorrondes. Tijdens deze voorrondes kunnen teams zich plaatsen voor de 1e divisie of voor de 2e divisie. Op zaterdagmiddag 9 juli worden de wedstrijden in de winnaarspoule en verliezerspoule gespeeld, met aan het einde van de middag de finale en uiteindelijk de winnaar van het 22ste volleybaltoernooi.

Na de voorrondes op vrijdagavond 8 juli de “Summer Party” met DJ Raúl.
Het toernooi wordt zaterdagavond afgesloten met TOF! Partyband en René Becker.
Voor beide avonden is de toegang gratis.

Bij deze wil ik sponsoren, vrijwilligers en alle volleyballers heel erg bedanken voor het mogelijk maken van het 22ste volleybaltoernooi.

We zien jullie graag vrijdag 8 en zaterdag 9 juli op het sportveld in Hellum!

Namens Stichting Aigenwies Hellum,

Jan Wolf
Voorzitter.

Jan Wolf
Jan Wolf