Meteen naar de inhoud

Onderhoud sportveld Hellum: gelieve niet er op te trainen!

Sportveld Hellum: geverticuteerd en nieuw gras ingezaaid, zicht op snelweg
Sportveld Hellum: geverticuteerd en nieuw gras ingezaaid, zicht op snelweg. Foto: Jeroen Maathuis

Al menig jaren organiseren wij ons recreatieve volleybaltoernooi op het sportveld van Hellum. Het is een prachtig sportveld waar vele sportieve prestaties op worden geleverd. Die sportieve prestaties gebeuren doorgaans met weinig ongelukken en dat willen wij graag zo houden.

Het sportveld van Hellum was uitgevlakt en zeker door een paar droge zomers niet mooi groen meer. Op ons verzoek en die van Dorpsbelangen Hellum heeft de gemeente Midden-Groningen het sportveld geverticuteerd en er nieuw gras in gezaaid zodat straks tijdens het 22e recreatief volleybaltoernooi het sportveld er weer mooi bij ligt. Door het droge weer deze dagen heeft het nieuwe gras echter wel wat moeite om te groeien.

Om een gezond en mooi groen sportveld te hebben tijdens het komende recreatieve volleybaltoernooi is ons dringende verzoek momenteel niet op het sportveld van Hellum te gaan trainen.