Meteen naar de inhoud

Volle bak aan teams is ingedeeld in poules

Wauw, wauw, wauw! We zijn nog altijd erg onder de indruk van de snelheid waarmee de inschrijvingen van de volleybalteams is gegaan dit jaar! We zijn erg blij om te merken dat ons recreatief volleybaltoernooi nog altijd mateloos populair is! En al die teams zijn nu ingedeeld in 10 poules van ieder 5 teams.

Statistieken over de aanmeldingen

Om jullie een idee te geven hoe snel het ging met de aanmeldingen van de volleybalteams volgen hier enkele statistieken:

Totaal aantal inschrijvingen:56
Teruggetrokken teams:1
Inschrijving 1e team:01-04-2024 00:06
Inschrijving 25e team:01-04-2024 13:15
Inschrijving 50e team:02-04-2024 23:10
Inschrijving 56e team (6e reserveteam):15-05-2024 23:45

Zoals je kunt zien ging het echt serieus snel met de aanmeldingen dit jaar. Binnen 2 dagen helemaal vol! Hoe snel zal het volgend jaar gaan?

Dit jaar hebben we ook veel nieuwe teams bij de aanmeldingen voorbij zien komen. Wij heten jullie van harte welkom op ons 24e recreatief volleybaltoernooi!

Poule-indeling bekend

We hebben de poule-indeling opgemaakt en gepubliceerd. Alle 50 deelnemende teams zijn verdeeld over 10 poules van ieder 5 teams. De poules zijn voorzien van de letters A t/m J. De letters corresponderen met de veldnamen waarop de poules spelen. Het wedstrijdschema maken wij later bekend.

De poule-indeling is te vinden op het volgende adres:

https://toernooi.aigenwies.nl/?p=65

Feestavonden

Zoals jullie onlangs al op onze website konden lezen is de programmering voor onze feestavonden ook bekend. Heb je het bericht gemist? Lees dan snel het artikel “TOF! Partyband en Marloez Atemlos (Genau wie Helene Fischer) op 13 juli in de feesttent” voor alle details!

Lang verhaal kort: vrijdagavond 12 juli Summer Party met DJ Raúl en zaterdagavond 13 juli TOF! Partyband & Marloez Atemlos (Genau wie Helene Fischer).

Kom gezellig langs! VOL=VOL! We laten dan geen nieuwe mensen meer toe tot er mensen de tent verlaten. Houd onze socials (Facebook, Instagram) in de gaten voor berichten over drukte!