Meteen naar de inhoud

Nieuw record! 29 teams in 15 uren!

Zo he! Wat gaan jullie snel! Vorig jaar waren alle 50 beschikbare plekken al een halve maand voor het einde van de inschrijftermijn bezet en dit jaar hebben we daar voor gewaarschuwd, maar dat in slechts 15 uren tijd nu al 29 van de 50 plekken zijn bezet hebben we niet zien aankomen! 😲

We zijn verheugd om nu al zoveel enthousiastelingen zich te zien aanmelden op onze website! Ook dit jaar zien we weer diverse nieuwe teamnamen voorbij komen. Aan alle nieuwe teams: van harte welkom op het meest gezellige en sportieve volleybaltoernooi van de gemeente Midden-Groningen! En aan alle bestaande teams: leuk dat jullie opnieuw meedoen! 😁

Als de aanmeldingen zo snel gaan kunnen we iedereen aanraden om niet te lang te wachten met de aanmelding van je team. VOL=VOL! We kunnen echt maar 50 teams toelaten op ons terrein. Als we al vol zitten zullen alle aanmeldingen daarna op onze reservelijst geplaatst worden. Alle teams op de reservelijst kunnen pas meedoen aan ons toernooi als een ander team besluit niet meer mee te doen.

Inschrijven kan t/m 15 mei 2024 op:

www.aigenwies.nl/inschrijven