Meteen naar de inhoud

Inschrijving 24e recreatief volleybaltoernooi geopend!

Heb jij ook weer zin in ons gezellige en vooral sportieve recreatief volleybaltoernooi? Vanaf nu kun je je team weer aanmelden! De inschrijf periode loopt t/m 15 mei! Dus geef je team op en doe mee!

Volleybaltoernooi

De voorrondes beginnen op vrijdag 12 juli 2024 om 18:15 uur. De finales vinden plaats op zaterdag 13 juli 2024 vanaf 12:15 uur. Ook op de zaterdag tijdens de finales wordt er gespeeld middels een poulesysteem. Dit betekent dus dat je team zaterdag sowieso méér dan 1 wedstrijd speelt (zowel bij winst als verlies). Ook op deze dag worden dus alle spelers van alle teams verwacht!

Inschrijven

Je kunt je volleybalteam vanaf vandaag t/m woensdag 15 mei 2023 23:59 uur weer inschrijven. De kosten bedragen €45,= per team en dienen vóór 1 juli 2024 te worden betaald op bankrekeningnummer NL57RABO0366953133 tnv Stichting Aigenwies Hellum o.v.v. de door jullie bij inschrijving gekozen teamnaam. Als je nog geen teamnaam gekozen hebt vermeld je de naam van de coach als betalingsomschrijving. Een team dient minimaal 6 en maximaal 10 leden te hebben waarvan minimaal 2 dames. Lees voor de zekerheid even de spelregels zodat je helemaal op de hoogte bent.

We hebben op ons terrein plek voor maximaal 50 deelnemende teams. We hebben meerdere jaren 50 deelnemende teams gehad en vorig jaar hebben we zelfs de limiet al bereikt nog vóórdat de inschrijvingstermijn was afgelopen. Het is dus raadzaam om niet te lang te wachten met het inschrijven van je team!

We hopen natuurlijk dat iedereen natuurlijk weer net zo enthousiast is als ons en zich massaal aanmeld om mee te doen! Dus verzamel je buren, familie, vrienden, collega’s, etc. en meld zo 1 of meerdere volleybalteams bij ons aan!

Inschrijven van je volleybalteam doe je als vanouds op:

www.aigenwies.nl/inschrijven

Reservelijst geopend t/m 15 mei!
We zitten aan onze maximum capaciteit van 50 teams, maar je kunt je team nog aanmelden voor de reservelijst!

X