Meteen naar de inhoud

Alle 50 plekken voor volleybalteams op 24e recreatief volleybaltoernooi vergeven, reservelijst geopend

Vorig jaar waren jullie al snel (binnen een maand 50 teams terwijl er nog een halve maand inschrijvingsperiode over was), maar dit jaar hebben jullie ons écht verbaasd hoor! Jeetje! 44 teams in alleen al de eerste dag van de inschrijvingsperiode! En nu dus helemaal vol. Jullie hebben er volgens dan wel écht zin in hé? Een waar record!😁 Maar ja… Dan zijn er ook teams die ernaast grijpen. En tegen die teams willen we zeggen: sorry, vanwege ruimte, veiligheid en planning lukt het echt niet om nóg meer dan 50 teams te huisvesten om ons toernooiveld. Zijn de kansen voor die teams dan helemaal verkeken? Nou… Nee.

Ieder team die zich nu inschrijft komt op onze reservelijst terecht. Ons systeem is al wat ouder en laat aan de buitenkant niet goed zien wie er op de reservelijst staan en wie niet, maar aan de achterkant houden we dat goed bij. Als er nu een team uit de eerste 50 aanmeldingen is die besluit om toch niet meer mee te doen aan het toernooi dan benaderen wij een reserveteam om die plek op te vullen. Dit doen we op volgorde van inschrijving.

Mocht je uiteindelijk definitief als team niet mee kunnen spelen dan hopen we je uiteraard alsnog als toeschouwer / supporter te zien op ons toernooiveld. En we hopen natuurlijk dat je volgend jaar wél bij die eerste 50 teams zit en dan dus wél mee kunt doen.

Hoe dan ook zien we iedereen graag tijdens het 24e recreatief volleybaltoernooi op 12 en 13 juli 2024 op het sportveld van Hellum!

Je aanmelden voor een reserveplek kan t/m 15 mei 2024 nog steeds eenvoudig en snel op:

www.aigenwies.nl/inschrijven