Meteen naar de inhoud

Voorzitter Jan wolf: toernooi 2022 groot succes, stormloop aanmeldingen teams in 2023

Alle coaches en diverser andere betrokkenen krijgen voordat het volleybaltoernooi begint altijd een programmaboekje. Hier staat nuttige informatie in zoals spelregels, instructies mbt parkeren, wedstrijdschema’s, etc. In dit boekje staat ook altijd een inleiding die geschreven is door de voorzitter van Stichting Aigenwies: Jan Wolf. Hier onder lees je zijn inleiding voor het 23e recreatief volleybaltoernooi.

Hellum juni 2023,

Het 2e volleybaltoernooi na corona, en 23e in totaal staat weer voor de deur. Na corona wist niemand hoe het zou gaan: Heeft iedereen er nog wel zin in? Vinden we het nog wel leuk om na de lock downs en alle beperkingen die ons destijds zijn opgelegd, er weer uit te gaan en proberen het alle daagse weer op te pakken? Nou iedereen had er weer erg veel zin in en het was dan ook een groot succes! Zowel het volleyballen als de feestavonden werden zeer goed bezocht. Alsof we met z’n allen iets in te halen hadden.
We hebben nog lang nagepraat over het toernooi van 2022. De vraag “hoe kunnen we dit succes evenaren?” heeft ons lang bezig gehouden.

Vanaf 1 april hebben teams zich weer kunnen inschrijven. De inschrijvingen begonnen binnen te komen, en dit stopte niet. Op 1 mei zaten we al vol; 50 teams hadden zich aangemeld en de eind datum was nog niet eens verstreken. Tot 15 mei hebben teams zich nog aangemeld en deze zijn op de reserve lijst terecht gekomen, in de hoop toch nog mee te kunnen doen in geval van een afzegging.
Het enthousiasme van de teams is er, een succes dat we al hebben behaald en zeker erg trots op zijn.

Wij gaan nog even door met de laatste voorbereidingen om te zorgen dat we het toernooi van het vorige jaar kunnen evenaren of misschien wel kunnen overtreffen, de ingrediënten om er weer wat moois van te maken met z’n allen zijn er in ieder geval en wij hebben er weer erg veel zin in.

Graag wil ik bij deze alle vrijwilligers en sponsoren alvast heel erg bedanken voor het mede mogelijk maken van het 23e volleybaltoernooi en hoop jullie allemaal te zien op het sportveld van Hellum op 14 & 15 juli

Tot Ziens

Jan Wolf
Stichting Aigenwies Hellum

Jan Wolf
Jan Wolf