Meteen naar de inhoud

Poule-indeling en wedstrijdschema gepubliceerd

53 teams hebben zich dit jaar aangemeld voor het 23e recreatief volleybaltoernooi op 14 & 15 juli 2023 op het sportveld in Hellum. 53! En we hebben maar plek voor 50 teams. En de greens van 50 teams hebben we op 1 mei al behaald terwijl de inschrijving pas sloot op 15 mei. Nog nooit eerder hebben zich zó snel zó veel teams aangemeld. We zijn trots op dit resultaat. En dan komt vandaag de volgende stap: de publicatie van de poule-indeling en het wedstrijdschema.

Nog even voor de duidelijkheid: de volgende 3 teams zijn de reserveteams voor het komende volleybaltoernooi: Nader te bepalen (Hellum), Stichting Pils (Slochteren), Team Gankie en co (Siddeburen). Wanneer een team zich voor het toernooi terugtrekt uit het toernooi dan zullen wij de reserveteams benaderen of zij de plek willen invullen. Dit doen wij op volgorde van inschrijving van de teams tijdens de afgelopen registratieperiode.

Poule-indeling

Net als elk jaar heeft het bestuur weer lootjes getrokken om de poule-indeling te bepalen. Alle 50 deelnemende teams zijn weer netjes verdeeld over 10 poules met ieder 5 teams. De poule-indeling is te bekijken op:

https://toernooi.aigenwies.nl/?p=65

QR-code Scores-app
QR-code Scores-app. Scan deze code met je mobiel om makkelijk en snel met je mobiel naar de Scores-app te gaan!

Wedstrijdschema

Op basis van de poule-indeling is het wedstrijdschema opgemaakt en inmiddels gepubliceerd. Je kunt het wedstrijdschema bekijken via onze Scores app alwaar je (zoals de naam al zegt) tijdens en na het toernooi ook de scores terug kunt vinden. Je vind de Scores app op:

https://www.aigenwies.nl/scores

Ben jij met je team druk aan het oefenen?

Laat het zien! Maak een foto en deel het op Facebook (als openbaar bericht), Instagram (op een openbaar profiel) of Twitter en gebruik de hashtag #aigenwies! We zijn erg benieuwd hoe jullie voorbereidingen verlopen!

Het is pas écht feest als je bij onze feestavonden bent geweest!

Niets toffer dan na alle inspanningen op het volleybalveld even lekker te ontspannen met goede muziek en lekker verfrissend drinken! Daarom ben je na de voorrondes op vrijdag 14 juli van harte welkom op de Summer Party met DJ Raúl en zaterdagavond 15 juli ben je van harte welkom op de afsluitende feestavond met TOF! Partyband en Jannes! Beide feestavonden zijn volledig gratis toegankelijk!

Ben jij er bij op 14 en 15 juli? Laat het ons weten bij de Facebook evenementen op https://www.facebook.com/aigenwies/events/!

Bekijk het volledige programma op https://www.aigenwies.nl/programma!

Poster weekprogramma 2023