Meteen naar de inhoud

23e recreatief volleybaltoernooi vol, reservelijst geopend

Zo hé! Dat ging sneller dan verwacht! Er hebben zich in precies 1 maand tijd 50 teams ingeschreven voor het komende 23e recreatief volleybaltoernooi op 14 & 15 juli 2023 op het sportveld in Hellum! Zijn je kansen op deelname dan helemaal verkeken als je je nu nog wilt inschrijven? Nee hoor!

Ieder team die zich nu aanmeld komt nu automatisch op onze reservelijst terecht. Dat betekent dat als er zich tussen de eerste 50 teams een team bevind die zich afmeld van het toernooi er een lege plek ontstaat die wordt opgevuld met een team van de reservelijst. Dit doen wij op volgorde van aanmelding van de reserveteams.

Je aanmelden voor een reserveplek kan vóór 15 mei 2023 nog steeds eenvoudig en snel op:

www.aigenwies.nl/inschrijven

Wij vinden het natuurlijk fantastisch dat men zo graag mee wil doen met ons recreatief volleybaltoernooi, maar omwille van ruimte en veiligheid kunnen wij slechts 50 deelnemende teams toestaan. We duimen met je mee dat je plekje op de reservelijst kan worden omgezet in een definitieve deelname. Mocht dat niet het geval worden dan zien we je alsnog graag als toeschouwer / supporter en tijdens die prachtige feesten in onze feesttent!