Meteen naar de inhoud

Inschrijving geopend!

Het is weer zo ver! Vanaf vandaag is ons inschrijfformulier voor deelname aan het 23e recreatief volleybaltoernooi weer geopend! Dus geef je team op en doe mee!

Volleybaltoernooi

De voorrondes beginnen op vrijdag 14 juli 2023 om 18:30 uur. De finales vinden plaats op zaterdag 15 juli 2023 vanaf 12:15 uur. Ook op de zaterdag tijdens de finales wordt er gespeeld middels een poulesysteem. Dit betekent dus dat je zaterdag sowieso méér dan 1 wedstrijd speelt (zowel bij winst als verlies) en dus alle spelers van alle teams deze dag verwacht worden.

Inschrijven

Je kunt je volleybalteam vanaf vandaag t/m maandag 15 mei 2023 weer inschrijven. De kosten bedragen €45,= per team en dienen vóór 1 juli 2023 te worden betaald op bankrekeningnummer NL57RABO0366953133 tnv Stichting Aigenwies Hellum o.v. de door jullie bij inschrijving gekozen teamnaam. Een team dient minimaal 6 en maximaal 10 leden te hebben waarvan minimaal 2 dames. Lees voor de zekerheid even de spelregels zodat je helemaal op de hoogte bent.

We hebben op ons terrein plek voor maximaal 50 deelnemende teams. We hebben meerdere jaren 50 deelnemende teams gehad en we hopen natuurlijk dat iedereen natuurlijk weer net zo enthousiast is als ons en zich massaal aanmeld om mee te doen! Dus verzamel je buren, familie, vrienden, collega’s, etc. en meld zo 1 of meerdere volleybalteams bij ons aan!

Inschrijven van je volleybalteam doe je als vanouds op:

www.aigenwies.nl/inschrijven

Feestavonden

Vrijdagavond 14 juli 2023 aansluitend op de volleybalwedstrijden (meestal rond 22:00 uur) draait de inmiddeld international bekende top-DJ Raúl uit Siddeburen de plaatjes aan elkaar in de welbekende Summer Party.

Omdat TOF Partyband vorig jaar reuzegezellig was komen zij dit jaar opnieuw de tent op zijn kop zetten op zaterdagavond 15 juli 2023 vanaf 21:00 uur. Jannes maakt de gezellige zaterdagavond compleet.