Meteen naar de inhoud

Stem t/m 27 september op ons tijdens de Rabo ClubSupport actie!

De Rabobank draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij van 5 t/m 27 september 2022 Rabo ClubSupport speciaal voor clubs, verenigingen en stichtingen. Door middel van weging met het aantal stemmen dat door leden van de Rabobank is uitgebracht wordt er een geldbedrag verdeeld onder de deelnemende clubs, verenigingen en stichtingen.

Stichting Aigenwies doet ook mee aan Rabo ClubSupport bij Rabobank Stad en Midden Groningen. Alleen leden van deze bank kunnen op ons stemmen.

Rabo ClubSupport 2022
Rabo ClubSupport 2022 (klik op de afbeelding voor een vergroting)

Stemmen

Van 5 t/m 27 september 2022 mogen leden van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen 3 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, verenigingen of stichtingen. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Stichting Aigenwies ontvangt een bedrag ter waarde van het aantal op Stichting Aigenwies uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Hoe kun je ons helpen?

Door op ons te stemmen natuurlijk! Maarrr… Daar voor moet je wel klant bij de Rabobank zijn én lid van de Rabobank Stad en Midden Groningen. Dit is ons stappenplan:

  1. Check of je een klant bent bij de Rabobank.
  2. Check of je lid bent van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen.
    1. Al lid? Helemaal goed!
    2. Nog geen lid? Als je lid bent kun je meebeslissen met je bank, krijg je 4x per jaar het ledenmagazine en krijg je aantrekkelijke aanbiedingen. Lid worden is helemaal gratis. De enige voorwaarde is dat je klant bent bij de Rabobank. Je mag al meestemmen vanaf 12 jaar mits je toestemming van je ouders hebt om lid te worden van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen! Meer informatie over het lidmaatschap: https://www.rabobank.nl/leden.
  3. Open tijdens de stemperiode van 5 t/m 27 september 2022 de Rabo app of ga naar https://www.rabobank.nl/clubsupport en breng je stem uit op Stichting Aigenwies. Je mag 3 stemmen uitbrengen op je favoriete clubs, verenigingen en stichtingen. Uiteraard zouden wij het erg leuk vinden als je al je stemmen aan ons geeft!

Deel onze oproep op social media!

Ben je geen klant bij de Rabobank? Of wil je ons gewoon nog wat extra helpen? Deel dan onze social media berichten zodat de Rabobank Clubsupport actie onder de aandacht komt van alle leden van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen! Volg de linkjes hier onder en deel vanaf daar de berichten:

De afbeelding downloaden (of er een screenshot van maken) en plaatsen op andere social media kan natuurlijk ook! Klik hier voor een grotere versie van de promotie-afbeelding.

En dan?

De prijsuitreiking van de Rabobank ClubSupport actie vindt na 3 oktober plaats. Alle deelnemende clubs, verenigingen en stichtingen ontvangen dan de bedragen die de op hun uitgebrachte stemmen hebben opgeleverd!

Tot slot

Stem op ons of deel onze oproep! Dan danken wij je onwijs voor je hulp! Helemaal top!