Meteen naar de inhoud

Winnaar van het 22e recreatief volleybaltoernooi: Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff

De winnaarstribune van het 22e recreatief volleybaltoernooi. Van links naar rechts en boven naar beneden: Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff, Mooispul.com, Forest Flowers
De winnaarstribune van het 22e recreatief volleybaltoernooi. Van links naar rechts en boven naar beneden: Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff, Mooispul.com, Forest Flowers. Foto: Jeroen Maathuis

Dat was het dan weer: het 22e recreatief volleybaltoernooi zit er weer op. Voor het volleyballen althans. Want natuurlijk sluiten we het volleybaltoernooi nog even beregezellig af met TOF! Partyband en René Becker in de feesttent. Dus kom gezellig langs en neem je vrienden, familie en buren allemaal mee! Om de prijs hoef je het niet te laten, want de entree is helemaal gratis!

Wat de finaledag betreft kunnen we allemaal stellen dat we een mooie middag gehad, met ietwat bewolkt en fris, maar droog weer. Alle teams hebben hun beste beentje voor gezet en hun uiterste best gedaan om een plek te bemachtigen in de top 3 van hun divisie / poule.

De finale in de 1e divisie (winnaarspoule) werd uiteindelijk gespeeld tussen Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff en Mooispul.com onder het toeziend oog van een hoop supporters / publiek. Ook Jonas Lindenhoff himself was aanwezig en gevraagd door omroeper Henk van der Wolde om zijn team aan te moedigen antwoordde Jonas op droge toon: “Hup! Hup!”. In de 1e set gingen de punten redelijk gelijk op, maar bleek Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff met 25 – 21 toch sterker te zijn. In de 2e helft had Mooispul.com het al helemaal moeilijk en moesten ze de winst toch weggeven aan Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff met 25 – 16. De hoofdscheidsrechter voor deze wedstrijd was Kirsten Blaauw, geassisteerd door Harm van der Laan.

In de finale van de 2e divisie (verliezerspoule) ging het om 1 set tot 25 punten met 2 punten verschil. Hier in won uiteindelijk Elwin and the Chipmunks van Liever een glas dan een beker met 25 tegen 23 punten.

Hier onder vind je de scores en wedstrijdindeling van de finales terug.

2e divisie / verliezerspoule

Troostfinale

Jeldingbuurtjes – De Volleyzuiperds

Set 10 – 25

Omdat een aantal leden van de Jeldingbuurtjes naar hun werk moesten konden zij de troostfinale niet spelen. Hier door heeft het team De Volleyzuiperds reglementair gewonnen met 0 – 25.

De 3e plaats van de 2e divisie gaat dus naar: De Volleyzuiperds

Finale

Elwin and the Chipmunks – Liever een glas dan een beker

Set 125 – 23

De 2e plaats van de 2e divisie gaat naar: Liever een glas dan een beker
De 1e plaats van de 2e divisie gaat naar: Elwin and the Chipmunks

1e divisie / winnaarspoule

Troostfinale

Heikneuters – Forest Flowers

Set 110 – 9
Set 28 – 14

De 3e plaats van de 1e divisie gaat naar: Forest Flowers

Finale

Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff – Mooispuil.com

Set 125 – 21
Set 225 – 16

De 2e plaats van de 1e divisie gaat naar: Mooispul.com
De 1e plaats van de 1e divisie gaat naar: Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff

Foto’s

Alle foto’s van het gehele 22e recreatief volleybaltoernooi (inclusief de voorbereidingen en de feesten) worden op een later moment uitgezocht en op de website gepubliceerd. Houd onze socials in de gaten om te weten te komen wanneer ze gepubliceerd zijn!