Meteen naar de inhoud

Foto’s van 22e recreatief volleybaltoernooi staan online

1286 foto’s. Dat is het aantal foto’s dat onze fotograaf Jeroen Maathuis van de opbouw van de feesttent t/m de feestavond met TOF! Partyband & René Becker heeft geschoten. Niet alle foto’s zijn geschikt voor publicatie, omdat ze bijvoorbeeld te bewogen zijn. Er zijn na filteren nog 660 foto’s overgebleven (51,3%). En die staan nu dus allemaal online op onze fotopagina!

Geniet dus nog even na van die prachtige sportieve prestatie tijdens het volleyballen of van de sfeer tijdens die beregezellige feesten in onze feesttent! Bekijk alle foto’s en wie weet spot jij jezelf wel op 1 van die foto’s!

Wij kijken terug op weer een geslaagde editie van het recreatieve volleybaltoernooi. Na 2 jaar vanwege Corona geen toernooi te hebben mogen organiseren zijn we erg blij dat wij iedereen weer blij hebben kunnen maken met een sportief en gezellig evenement in Hellum! Graag tot de volgende editie!