QR-code Scores-app
Scan deze code met je mobiel om makkelijk en snel met je mobiel naar de Scores-app te gaan!

Er is hard gewerkt achter de schermen en dat heeft tot resultaat dat we jullie allen mede kunnen delen dat het wedstrijdschema van de voorrondes van het 22e recreatief volleybaltoernooi is gepubliceerd.

De poules H en I hebben ieder 6 teams en moeten daardoor in totaal meer wedstrijden spelen. Om de avond niet al te veel uit te laten lopen worden enkele wedstrijden op andere velden gespeeld. De laatste wedstrijden (21:30 uur) worden verdeeld over de velden D t/m H gespeeld. Gedurende de rest van de avond worden er in poule H en I ook enkele wedstrijden op reserveveld J gespeeld.

Je kunt meerdere wedstrijden direct na elkaar hebben als je in poule H of I speelt! Kijk dus goed in het wedstrijdschema wanneer je moet spelen!

De wedstrijden zijn te bekijken in onze Scores-app: https://toernooi.aigenwies.nl/scores.
Toch liever de oude opmaak? Ga dan naar: https://toernooi.aigenwies.nl/?p=66