Meteen naar de inhoud

Line-up feestavonden bekend: DJ Raúl, TOF! Partyband en René Becker

Poster feestavonden 2022
Poster feestavonden 2022

De oplettende lezer heeft het vast al gezien: onze poster en reclame voor onze feestavonden. Dan is dit bericht misschien wat overbodig voor je, maar voor alle anderen willen we je graag vertellen welke artiesten je tijdens onze feestavonden kunt verwachten.

Vrijdagavond 8 juli 2022: Summer Party met DJ Raúl

Inmiddels een vaste traditie op de vrijdagavond van het volleybaltoernooi aansluitend op de laatste wedstrijden in de voorrondes: de Summer Party! Onder het genot van heerlijke klanken van heel diverse muziek vieren we de zomer. Dit jaar worden de platen gedraaid door niemand minder dan DJ Raúl!

Er zijn maar weinig mensen die DJ Raúl niet kennen. Raúl de Vries draait op menig feestje in de omgeving van Siddeburen en inmiddels ook ver daar buiten. Hij werd vooral bekend van Schanspop en draait daar nog regelmatig platen. Zo ook dit jaar tijdens de zomereditie van Schanspop tijdens het afgelopen hemelvaartsweekend.

DJ Raúl tijdens Schanspop in 2022. Bron: Facebook / DJ Raúl

Dit is wat 050 Agency schrijft over DJ Raúl:

In het hoge noorden geen onbekende naam, DJ Raúl. Raúl is een allround DJ die weet hoe je een feest op gang krijgt. Van bescheiden feestjes, bedrijfsfeesten tot grote feesten, DJ Raúl zorgt voor de muziek en de juiste sfeer.

Raúl is een van de vaste gezichten bij La Luna Winschoten, draaide in feestcafé Shooters Groningen en staat standaard op de line-up van Schanspop in Siddeburen. Met aardig wat geslaagde feesten achter zijn naam weet DJ Raúl als geen ander hoe hij een onvergetelijke avond moet bezorgen. Met genoeg ervaring in huis en een gigantisch muzikaal arsenaal doet hij wat een goede feest-DJ moet doen: draaien wat de mensen willen!

Bron: 050 Agency

Hier zijn wij het helemaal mee eens en daarom draait DJ Raúl al je favoriete platen tijdens onze Summer Party op 8 juli 2022 op het sportveld van Hellum! Het feest begint aansluitend op de laatste voorrondewedstrijden omstreeks 21:45 uur. De toegang is gratis!

Laat je ons op Facebook en al je familie, vrienden, collega’s, buren, etc. weten of je langs komt? Vinden we leuk! 👍 Ga daar voor naar https://www.facebook.com/events/425921948900724.

Zaterdagavond 9 juli 2022: TOF! Partyband & René Becker

TOF! Partyband

Op de zaterdagavond wordt het ook weer ouderwets gezellig met een live band: TOF! Partyband! Zij zingen bijna alle nummers die je je maar kunt bedenken, want ze hebben een allround repertoire.

TOF! Partyband was eind vorig jaar blij dat ze na alle Corona restricties weer mochten optreden. Bron: Facebook / TOF! Partyband

Dit is wat Easy Bookings schrijft over TOF! Partyband:

De tent op z’n kop met allround repertoire. TOF! is regelmatig te zien op de grotere evenementen door het hele land. Met een setlist variërend van top 40, feest, dance, nineties, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hedendaagse hits komt er van alles voorbij. Als je éénmaal bij TOF! bent geweest weet je: deze band weet alles van feesten!

Bron: Easy Bookings

Dat belooft dus een spetterend feest te worden en daarom vind je ze dus bij ons in de feesttent op zaterdagavond 9 juli 2022!

René Becker

Om het afsluitende feest helemaal compleet te maken treed ook de energieke en sympathieke Stadskanaalster zanger René Becker bij ons op tijdens onze feestavond op zaterdagavond 9 juli 2022!

René Becker
René Becker. Bron: Website René Becker

Dit is wat zijn eigen website over hem vertelt:

‘Jij bent een wonder’, ‘Eén en al Gezelligheid’ en natuurlijk ‘Als een Komeet’ komen geregeld voor in de playlisten van de regionale radiozenders en piratenstations. Ze hebben hem inmiddels in de armen gesloten. Het heeft hem gebracht van bruiloft tot kroeg, van megapiratenfeest tot stadion. Zijn fans zijn het eensgezind: ‘René Becker verdient het gewoon om genoemd te worden bij de beste artiesten.

Het repertoire van René Becker bestaat voornamelijk uit eigen Nederlandstalige liedjes, waarmee hij menig zaal/ feesttent ‘op de kop’ krijgt. Hij heeft inmiddels 2 albums uitgebracht en heeft anno nu evenveel singles op zijn naam dan dat hij zelf jong is.

Bron tekst: René Becker

Met René Becker is onze feestavond dus helemaal compleet! Kom dus gezellig langs op zaterdagavond 9 juli 2022. De toegangsprijs is geen beletsel, want de toegang is helemaal gratis! De feestavond begint om 21:00 uur.

Laat je ons op Facebook en al je familie, vrienden, collega’s, buren, etc. weten of je langs komt? Vinden we leuk! 👍 Ga daar voor naar https://www.facebook.com/events/531501301862814.

Programma

Wil je het complete programma bekijken? Ga dan naar onze pagina Programma 2022. Op deze pagina staan zowel de aanvangstijden voor de wedstrijddagen als de feesten vermeld.