JAAAAAH! Na een noodgedwongen pauze gaan we op 8 en 9 juli 2022 weer los met het 22e recreatief volleybaltoernooi op het sportveld in Hellum! En zo’n mooi volleybaltoernooi is natuurlijk niets zonder al die gezellige en vooral sportieve volleybalteams. Daarom verklaren wij bij deze de inschrijfperiode voor geopend! We nodigen dus iedereen uit om je team in te schrijven!

Volleybaltoernooi

Dit jaar heeft het volleybaltoernooi dezelfde opzet als in 2019. De wedstrijden vinden plaats op vrijdagavond 8 juli 2022 vanaf 18:30 uur en zaterdagmiddag 9 juli 2022 vanaf 12:15 uur. Op de zaterdagmiddag wordt gespeeld middels een poulesysteem. Dit houdt in dat je op de zaterdag sowieso méér dan 1 wedstrijd speelt, zowel bij winst als verlies.

Inschrijven

Je kan vanaf vandaag t/m zondag 15 mei 2022 weer je team inschrijven. Doe gezellig mee en verzamel je buren, familie, vrienden, collega’s, enzovoorts in 1 of meerdere volleybalteams! Lees wel eerst even de spelregels. Daarna kun je je inschrijven op de manier als je van ons gewend bent: op de inschrijfwebsite op https://www.aigenwies.nl/inschrijven. We hebben een maximum van 50 teams en vol=vol.

De kosten bedragen €40,= per team en dienen voor 1 juli 2022 te worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL57RABO0366953133 t.n.v. Stichting Aigenwies Hellum o.v.v. de door jullie gekozen teamnaam.

Feestavonden

De volleybalweek wordt als vanouds afgesloten met een tweetal feestavonden:

  • Vrijdagavond is de jaarlijkse Summerparty.
  • De zaterdagavond zal TOF Partyband een spetterende show neerzetten en hebben we een surprise-act.