Meteen naar de inhoud

Nieuwe website gelanceerd

Zoals je misschien al gezien hebt hebben wij onlangs onze nieuwe website gelanceerd. Eemsdelta Media heeft samen met onze webmaster Jeroen Maathuis (The Big Site) de website in een nieuw jasje gestoken.

De website is naast mooier ook praktischer voor het gebruik op mobiele telefoons geworden. Zo past de website zich automatisch aan naar kleinere schermen. En ook voor de mensen die graag van donker beeld in de avond houden hebben wij een donkere modus aan de website toegevoegd.

Niet alle onderdelen van de oude website konden worden overgezet naar de nieuwe website. Daar waar nodig zullen pagina’s je automatisch doorsturen naar onze oude website. Dit is onder andere het geval bij het inschrijven van je team voor het 22e recreatief volleybaltoernooi. Het inschrijven is weer mogelijk vanaf aankomende vrijdag 1 april t/m 15 mei.