PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Stem 4 t/m 25 oktober op ons tijdens de Rabo ClubSupport actie!
Stem 4 t/m 25 oktober op ons tijdens de Rabo ClubSupport actie!

 

De Rabobank draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij van 4 t/m 25 oktober 2021 Rabo ClubSupport speciaal voor verenigingen en stichtingen. Door middel van weging met het aantel stemmen dat door leden van de Rabobank is uitgebracht wordt er een geldbedrag verdeeld onder de deelnemende verenigingen en stichtingen.

Stichting Aigenwies doet ook mee aan Rabo ClubSupport bij Rabobank Stad en Midden Groningen. Alleen leden van deze bank kunnen op ons stemmen.


(klik voor vergroting)

Stemmen

Van 4 t/m 25 oktober 2021 mogen leden van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen 3 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs of verenigingen. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Stichting Aigenwies ontvangt een bedrag ter waarde van het aantal op Stichting Aigenwies uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Hoe kun je ons helpen?

Door op ons te stemmen natuurlijk! Maarrr... Daar voor moet je wel klant bij de Rabobank zijn én lid van de Rabobank Stad en Midden Groningen. Dit is ons stappenplan:

  1. Check of je een klant bent bij de Rabobank.
  2. Check of je lid bent van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen.
    • Al lid? Helemaal goed!
    • Nog geen lid? Als je lid bent kun je meebeslissen met je bank, krijg je 4x per jaar het ledenmagazine en krijg je aantrekkelijke aanbiedingen. Lid worden is helemaal gratis. De enige voorwaarde is dat je klant bent bij de Rabobank. Je mag al meestemmen vanaf 12 jaar mits je toestemming van je ouders hebt om lid te worden van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen! Meer informatie over het lidmaatschap: https://www.rabobank.nl/leden.
  3. Open tijdens de stemperiode van 4 t/m 25 oktober de Rabobank app of ga naar https://www.rabobank.nl/clubsupport en breng je stem uit op Stichting Aigenwies. Je mag 3 stemmen uitbrengen op je favoriete clubs of verenigingen. Uiteraard zouden wij het erg leuk vinden als je al je stemmen aan ons geeft!

Deel onze oproep op social media!

Ben je geen klant bij de Rabobank? Of wil je ons gewoon nog wat extra helpen? Deel dan onze social media berichten zodat de Rabobank Clubsupport actie onder de aandacht komt van alle leden van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen! Volg de linkjes hier onder en deel vanaf daar de berichten:

De afbeelding downloaden (of er een screenshot van maken) en plaatsen op andere social media kan natuurlijk ook! Klik hier voor een grotere versie van de promotie-afbeelding.

En dan?

De prijsuitreiking van de Rabobank ClubSupport actie vindt in de eerste helft van november plaats. Alle deelnemende clubs en verenigingen ontvangen dan de bedragen die de op hun uitgebrachte stemmen hebben opgeleverd!

Tot slot

Stem op ons of deel onze oproep! Dan danken wij je onwijs voor je hulp! Helemaal top!

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.