PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Stem t/m 30 april op ons tijdens de Rabobank Clubkas Campagne! Stembus...
Stem t/m 30 april op ons tijdens de Rabobank Clubkas Campagne! Stembus geopend!

 

Rabobank Stad en Midden Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Stad en Midden Groningen stelt €150.000,= beschikbaar! Ook Stichting Aigenwies doet weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne en je kunt vanaf vandaag donderdag 11 april 2019 op ons stemmen! Dus ga snel naar https://www.clubkascampagne.nl/smg en stem! Je hebt t/m uiterlijk 30 april de tijd.


(klik voor vergroting)

Wil je uitleg over wie er mag stemmen en hoe het stemmen werkt? Lees dan het volledige nieuwsartikel!

Wie kunnen er stemmen?

Iedereen die lid is van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen kan op op ons stemmen in de Rabobank Clubkas Campagne. Ben je geen klant bij de Rabobank of wel klant, maar geen lid van de coöperatie? In dat geval kun je niet op ons stemmen. Als we volgend jaar weer mee kunnen doen dan kun je dan wel weer op ons stemmen. Zorg daar voor dat je naast klant ook lid bent van de Rabobank. Wat je daar voor moet doen kun je nalezen ins ons vorige bericht over de Rabobank Clubkas Campagne.

Hoe moet je stemmen

Allereerst moet je een enveloppe met een persoonlijke stemcode hebben ontvangen. De meeste leden van de Rabobank Stad en Midden Groningen zullen deze vandaag donderdag 11 april hebben ontvangen. Houd de stemcode op de kaart uit de enveloppe bij de hand. De stemcode op onderstaande foto is al gebruikt en dient slechts als een voorbeeld. Ieder lid heeft zijn eigen stemcode.


(klik op de foto's voor weergave op oorspronkelijke grootte)

Vervolgens volg je deze stappen om op ons te stemmen (de stappen zijn hier onder ook op de afbeeldingen te bekijken):

  1. Ga naar de website https://www.clubkascampagne.nl/smg en vul in het witte veld waar de tekst "INLOGCODE" zichtbaar is je stemcode in. Klik daarna op de oranje knop met witte pijl.
  2. In het groen staat de uitgebreide uitleg hoe het stemsysteem werkt. Wij raden je aan dit evne op je gemak door te lezen, omdat je namelijk niet al je 5 stemmen op ons kunt uitbrengen. Je kunt slechts 2 stemmen per vereniging of stichting geven en dus moet je nog 3 stemmen verdelen over andere verenigingen en stichtingen dan ons.
  3. Je kunt door de lijst met verenigingen en stichtingen scrollen om ons op te zoeken, maar je vind ons sneller met de zoekfunctie bovenaan op de pagina. Vul in het vakje "aigenwies" in (1) en klik op de witte knop met de loep (2).
  4. Het zoekresultaat wordt dan getoond. Je kunt op de naam van een vereniging of stichting klikken op hun bestedingsdoel te bekijken. Klik 1 of 2 keer op de groene knop met het witte plus-teken om ons stemmen te geven (1 keer voor 1 stem en 2 keer voor 2 stemmen, meer stemmen kun je niet geven). Geef op de zelfde manier aan nog 2 andere verenigingen of stichtingen je stemmen zodat je alle 5 de stemmen die je mag geven verdeeld hebt.
  5. Als je klaar bent met het verdelen van al je stemmen klik je rechtsboven op "Jouw stemmen".
  6. Je krijgt nu een blauw vlak te zijn met een overzicht waar je op gestemd hebt. Je kunt hier lastminute wijzigingen aanbrengen door op de knoppen met de min- en plus-tekens te klikken achter de vereniging of stichting waar je minder of meer stemmen aan wilt geven. Als je je stemmen wilt vastleggen klik je op "Bevestig mijn stemmen".
  7. Nu wordt nogmaals een overzicht getoond van je stemmen voor een laatste controle. Ook kun je je e-mailadres invullen als je een bevestiging wilt ontvangen op je e-mail op welke verenigingen en stichtingen je hebt gestemd. Als je je stemmen definitief wilt vastleggen klik je op "Keuze verzenden".
  8. Je stemmen zijn nu vastgelegd en je kunt je keuze onder andere op Facebook of Twitter delen. Als er nog meer stemcodes zijn ontvangen binnen je huishouden en je wilt dus nog een keer stemmen dan kun je rechtsbovenin uitloggen en weer met stap 1 beginnen met de andere stemcodes.

De stappen uitgelegd in afbeeldingen:


(klik op de afbeeldingens voor weergave op oorspronkelijke grootte)

Ik ben wel lid van de Rabobank, maar heb geen stemcode ontvangen!

Hier kunnen wij zelf je niet mee helpen. Neem hier voor contact op met de Rabkbank.

Ik mag niet stemmen, maar kan ik jullie toch helpen?

Jazeker! Wij zouden het erg fijn vinden als je ons helpt de Rabobank Clubkas Campagne onder de aandacht te brengen bij iedereen die je kent die lid is van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen en hun tevens vraagt om op ons te stemmen. Daar voor kun je onder andere onze oproepen op Facebook, Twitter en Instagram delen.

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.