PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Stem op ons tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!
Stem op ons tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!

 

Rabobank Stad en Midden Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Stad en Midden Groningen stelt €150.000,= beschikbaar! Ook Stichting Aigenwies doet weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!


(klik voor vergroting)

Stemmen

Van 11 t/m 30 april 2019 mogen leden van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €150.000,= te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Stichting Aigenwies ontvangt een bedrag ter waarde van het aantal op Stichting Aigenwies uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Hoe kun je ons helpen?

Door op ons te stemmen natuurlijk! Maarrr... Daar voor moet je wel klant bij de Rabobank zijn én lid van de Rabobank Stad en Midden Groningen. Dit is ons stappenplan:

  1. Check of je een klant bent bij de Rabobank.
  2. Check of je lid bent van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen.
    • Al lid? Helemaal goed!
    • Nog geen lid? Als je lid bent kun je meebeslissen met je bank, krijg je 4x per jaar het ledenmagazine Dichterbij en krijg je aantrekkelijke aanbiedingen. Lid worden is helemaal gratis. De enige voorwaarde is dat je klant bent bij de Rabobank. Je hebt nog t/m 17 maart om lid te worden om te mogen stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne! Dat mag al vanaf 12 jaar mits je toestemming van je ouders hebt om lid te worden van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen! Meer informatie over het lidmaatschap: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/stad-en-midden-groningen/uw-lidmaatschap/.
  3. Wacht op de enveloppe met stemcode (wordt bezorgd rond 11 april).
  4. Ga naar https://www.clubkascampagne.nl/smg.
  5. Breng binnen de periode van 11 april t/m 30 april je stemmen uit op de verenigingen en stichtingen van je keuze. Je mag 5 stemmen verdelen en maximaal 2 op de zelfde vereniging of stichting.

Deel onze oproep op social media!

Ben je geen klant bij de Rabobank? Of wil je ons gewoon nog wat extra helpen? Deel dan onze social media berichten zodat de Rabobank Clubkas Campagne onder de aandacht komt van alle leden van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen! Volg de linkjes hier onder en deel vanaf daar de berichten:

De afbeelding downloaden (of er een screenshot van maken) en plaatsen op andere social media kan natuurlijk ook!

En dan?

Op de finaleavond van de Rabkbank Clubkas Campagne op 15 mei vind de uitreiking plaats. Alle deelnemende verenigingen en stichtingen ontvangen dan de bedragen die de op hun uitgebrachte stemmen hebben opgeleverd!

Tot slot

Stem je op ons of deel je onze oproep! Dan danken wij je onwijs voor je hulp! Helemaal top!

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.