PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws RSS Feed
Alle foto's 21e recreatief volleybaltoernooi staan online!

Geplaatst op Donderdag 11 juli 2019, 23:42:14

 


(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Na even tot rust komen en vervolgens een hoop foto's nakijken staan de foto's die gemaakt zijn tijdens het 21e recreatief volleybaltoernooi, de Summer Party en de Regio FM drive-in show online! Check ze snel op onze foto-pagina!

0 reacties Lees verder »
Mooispul.com wint 21e recreatief volleybaltoernooi en Henk 20 jaar omroeper

Geplaatst op Zondag 7 juli 2019, 21:52:19

 


(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Het volleybaltoernooi zit er weer op voor dit jaar. Alle teams hebben flink gestreden voor die felbegeerde wisselbokaal. Dit deden ze bij prima volleybalweer: niet te warm en niet te koud. Ook hebben we weer 2 beregezellige feestavonden gehad. Tevens hebben we onze Henk in het zonnetje gezet, omdat hij al 20 jaar omroeper bij ons is.

Lees het hele artikel verslag van het volleybaltoernooi in het volledige artikel!

0 reacties Lees verder »
NIEUW! De 'Volleybaltoernooi scores' app!

Geplaatst op Dinsdag 2 juli 2019, 15:22:58

 


(klik voor vergroting)

Ben je zat van al dat swipen en in- en uitzoomen op de pagina's met de wedstrijdschema's en scores van de voorrondes en finalerondes? Dan hebben wij iets nieuws en handigs voor je! De "Volleybaltoernooi scores" applicatie!

We hebben er hard aan gewerkt om een systeem te maken die geschikt is om de wedstrijden en scores op alle beeldschermgroottes goed te kunnen laten zien. Het is nog maar een begin en we willen het in de toekomst nog uitgebreider maken. We noemen het een applicatie, omdat we er in de toekomst handige functionaliteiten in willen stoppen zodat wedstrijden en scores erg makkelijk te volgen zijn.

Bezoek de "Volleybaltoernooi scores" applicatie op https://www.aigenwies.nl/scores/!

Enquête

Omdat de applicatie nog maar net bestaat hebben we het de Beta status gegeven. Dat wil zeggen dat alles wat er nu in zit werkt en al wel enigszins getest is op de aanwezigheid van fouten, maar nog niet volledig getest is. Er kunnen hier en daar dus nog fouten in de applicatie zitten.

Wij zijn erg benieuwd wat je van de "Volleybaltoernooi scores" applicatie vind. We willen je daarom vragen de online enquête die we hebben gemaakt in te vullen. Als je de applicatie op meerdere apparaten in de zelfde categorie gebruikt (bijvoorbeeld 2 smartphones) maar verschillende ervaringen hebt de enquête meerdere keren in te vullen. Het invullen van de enquête kost naar onze schatting ongeveer 10 tot 15 minuten van je tijd.

Vul de online enquête in op https://forms.gle/V6rvzaASpJUknDFX8!

0 reacties Lees verder »
Een woord van Stichting Aigenwies voorzitter Jan Wolf

Geplaatst op Vrijdag 21 juni 2019, 15:25:04

 

In ons programmaboekje (die o.a. word uitgedeeld aan de coaches) staat ieder jaar een voorwoord van onze voorzitter Jan Wolf. Dit jaar gaat hij in zijn voorwoord onder andere in op de vele positieve reacties om het recreatief volleybaltoernooi door te laten gaan als tweedaags evenement en de vele inschrijvingen die dit jaar binnen stroomden en daarmee zorgde dat het toernooi al vroeg vol zat.

Hellum, juni 2019

Het alweer 21e recreatief volleybaltoernooi staat voor de deur, het tweede toernooi in de huidige vorm. Twee jaar geleden hebben we besloten te stoppen met het toernooi te organiseren in de vorm die het toen had. Het moest een tweedaags evenement worden en wel op de vrijdagavond en op de zaterdagmiddag.

Vorig jaar hebben we het toernooi voor het eerst in de nieuwe vorm georganiseerd en het bleek een succes. We hebben veel positieve berichten mogen ontvangen van zowel deelnemende teams als van bezoekers en dat was erg mooi om te horen. Je weet immers maar nooit hoe een nieuwe opzet uitpakt.

De nieuwe formule bleek een succes, mede omdat alle deelnemende teams ook op zaterdag weer komen spelen. In de "oude" vorm speelden de teams tijdens de poule fase voor een plek bij de eerste 32. Alleen deze teams speelden op de zaterdagmiddag middels een afval systeem: verloor je de wedstrijd dan was het over. In de nieuwe vorm spelen teams tijdens de poule wedstrijden om een plaats in de 1e of 2e divisie. De 1e divisie bestaat uit winnaars afkomstig uit de poule fase. De 2e divisie bestaat uit teams die het iets minder goed hebben gedaan in de poule fase. In zowel de 1e als 2e divisie wordt ook weer middels een poule systeem gespeeld. Uit de 1e divisie komt uiteindelijk de finale met de kampioen van het toernooi.

Vanaf 1 april was het mogelijk je team aan te melden en dat werd dan ook massaal gedaan. De inschrijvingen stroomden binnen en ruim voor het einde van de inschrijftermijn was het maximaal aantal teams van 50 bereikt. Nog nooit eerder moesten we de inschrijving zo vroeg stoppen simpelweg omdat we vol zaten, want meer dan 50 deelnemende teams kunnen we niet plaatsen. Aan de belangstelling zal het dus niet liggen, het eerste succes is binnen.

Ik wil bij deze alle deelnemers alle vrijwilligers en alle sponsoren hartelijk danken voor het mogelijk maken van het 21e recreatief volleybaltoernooi, zonder jullie is er geen volleybaltoernooi. We gaan er met zijn allen weer een mooi evenement van maken, wij hebben er zin in.

We zien jullie graag terug op 5 en 6 juli op het sportveld van Hellum.

Namens het bestuur van Stichting Aigenwies,
Jan Wolf
Voorzitter

0 reacties Lees verder »
650 euro opgehaald tijdens Rabobank Clubkas Campagne

Geplaatst op Zaterdag 18 mei 2019, 16:36:36

 

Rabobank Stad en Midden Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseerde zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Stad en Midden Groningen stelde €150.000,= beschikbaar! Ook Stichting Aigenwies deed weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Afgelopen woensdag 15 mei werden tijdens een feestelijke avond de cheques uitgereikt. Stichting Aigenwies heeft hierbij een cheque van €650,= mogen ontvangen. Wij zijn hier erg blij mee!

Wij danken via deze weg Rabobank Stad en Midden Groningen en alle stemmers tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!


(klik voor vergroting)

0 reacties Lees verder »

[Meer nieuws »]